vind een schrijfdocent of schrijfcoach bij jou in de buurt

Vind een schrijfdocent of schrijfcoach bij jou in de buurt

ikwilschrijven.nl

bekijk hier bij wie je online kunt schrijven

bekijk het overzicht met alle  schrijfspecialisten

inspirerend en gemakkelijk:  voor iedereen die een schrijfactiviteit zoekt of professionele schrijfbegeleiding

Voor schrijfdocenten en schrijfcoaches

Waarom aansluiten bij ikwilschrijven.nl ?

alle voordelen op een rij

eigen profielpagina | zelf maken en bijhouden

Iedere schrijfspecialist die zich aansluit krijgt een eigen profielpagina. Alle informatie staat er overzichtelijk bij elkaar.  Via de inlogpagina is het eenvoudig om een profiel aan te maken en dat up-to-date te houden. Naast de tekst is ruimte voor twee foto's.

bedrijfsnaam in de URL | direct contact

In de URL van de profielpagina wordt de eigen (bedrijfs)naam vermeld. Bezoekers kunnen direct doorklikken naar de eigen website, e-mail en telefoon.

zoeken | vinden

De gegevens in de profielen zijn verzameld in een beveiligde database. Die is gekoppeld aan diverse zoekingangen op de website: 
- de zoekvelden in de header;
- de pagina met vaak gestelde vragen;
- het woordenkabinet
- linken in teksten. 

centrale marketing | geen concurrende advertenties

Wie zich heeft aangesloten profiteert automatisch van centrale marketing, die vooral gericht is op het zichtbaar maken van de expertise en de rijkdom aan mogelijkheden om te schrijven. En: er staan geen advertenties van concurrerende instellingen naast de profielen.

samen = beter vindbaar

Websites met informatie van meerdere aanbieders worden sneller gevonden door zoekmachines. Hoe meer schrijfspecialisten hun profiel delen op ikwilschrijven.nl, hoe beter. Dat vergroot de vindbaarheid.

eigen websites scoren beter

Ikwilschrijven.nl werkt voortdurend aan de vindbaarheid (SEO); dat heeft een positieve invloed op de websites van degenen die er een profiel hebben. 
De link vanuit de profielpagina zorgt er namelijk voor dat eigen websites hoger in de ranglijst komen van zoekmachines. Helemaal bij wederzijds linken.  Wie zich aansluit bij ikwilschrijven.nl promoot dus - zonder hoge advertentiekosten - ook de eigen website.

toegang netwerk schrijfdocenten

Gebruikersnaam en wachtwoord geven toegang tot de webpagina's van het Netwerk Schrijfdocenten. Naast praktische tips worden interessante ontwikkelingen en achtergrondinformatie gedeeld.
N.B.: het Netwerk Schrijfdocenten werkt samen met het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA)