vind een schrijfdocent of schrijfcoach bij jou in de buurt

Vind een schrijfdocent of schrijfcoach bij jou in de buurt

ikwilschrijven.nl

bekijk hier bij wie je online kunt schrijven

bekijk het overzicht met alle  schrijfspecialisten

inspirerend en gemakkelijk:  voor iedereen die een schrijfactiviteit zoekt of professionele schrijfbegeleiding

Laat zien wie je bent en wat je te bieden hebt

Tips voor het maken van een profiel

Een goede profielpagina nodigt uit,  het is de rode loper naar jouw website.

eerste indruk

Het eerste wat bezoekers van jou zien is een kort profiel. Kies een goede foto en zorg er voor dat in één oogopslag helder is of jij misschien degene bent die hen verder kan helpen. Je kunt er ook een pitch plaatsen: een korte krachtige tekst (150 tekens!) waarmee je bezoekers uitnodigt om door te klikken naar je profielpagina.

to-the-point

Op je profielpagina is meer ruimte om iets over jezelf te vertellen. Geen lange verhalen, maar wel compleet. Er zijn drie tekstblokken, ieder met ruimte voor 650 tekens.

vijf vragen

Beantwoord in ieder geval deze vragen:
1. Wie ben je, waarom doe jij wat je doet
2. Wat is uniek aan jouw werkwijze
3. Wat is het belangrijkste in jouw schrijfaanbod ,
4. Op welke vragen van schrijvers heb jij het antwoord
5. Welke schrijfactiviteiten faciliteer je 

zet je expertise in de kijker

Vertel iets over je achtergrond of opleiding, waar jij je vakkennis hebt opgedaan en hoe je die op peil houdt. Laat ook weten of je actief bent in relevante kringen of netwerken.

trefwoorden & zoekingangen

Bij het vullen van je profielpagina kun je trefwoorden aanvinken in de categorieën proza, poëzie, zakelijk, publiceren en schrijfactiviteiten. Alle trefwoorden zijn via een database gekoppeld aan verschillende zoekingangen op de website: de zoekvelden in de header, de pagina met vaak gestelde vragen, het woordenkabinet en linken in teksten.

richt je op jouw doelgroep

Kies trefwoorden die passen bij je aanbod en bij je achterban. Je kunt er net zo veel aanvinken als je zinvol acht. Ermee experimenteren kan ook, want je kunt de profielpagina altijd aanpassen.

directe link met jouw website

Het spreekt misschien voor zich, maar toch. Met de trefwoorden die je kiest wek je verwachtingen. Zorg er dus voor dat het aanbod dat jij daarbij in gedachten hebt vlot en gemakkelijk te vinden is op je eigen website.

specialisatie toevoegen?

Er staan ruim 100 trefwoorden in de database van ikwilschrijven.nl. Maar misschien ontbreekt net jouw specialisme. Mis je iets echt, neem dan contact op. We bekijken dan of het toegevoegd kan worden.