thema: reizen

Schrijven voor je plezier

Schrijven aan zee, tijdens een schrijfwandeling in de natuur of in je eigen stad? Met de zomer voor de deur is het heerlijk om er op uit trekken. En te schrijven voor je plezier. Buiten krijg je als schrijver van alles cadeau. Grote en kleine, alledaagse en bijzondere gebeurtenissen, verrassingen, toeval en ontdekkingen. Er komen details naar voren die je niet zou kunnen verzinnen. Allemaal inspiratie voor het schrijven, zeker met professionele begeleiding.

schrijven op locatie

Schrijven op locatie

Een schrijfreis, schrijfvakantie, een lang weekend, een workshop: bij het schrijven op locatie kom je helemaal los van je vertrouwde schrijfomgeving. Geuren, kleuren, geluiden, eten, slapen, de lucht die je inademt: alles is anders en dat geeft volop nieuwe inspiratie.

schrijven voor je plezier

Schrijfwandeling

Als je van wandelen √©n schrijven houdt is een schrijfwandeling natuurlijk een perfecte combinatie. Onderweg zet je al je zintuigen aan het werk. Je komt tot rust √©n in beweging; juist daardoor ontstaan er nieuwe inzichten en schrijfidee√ęn.

Reisverhalen

Wie reist heeft veel te vertellen. En dat kan mooie reisverhalen opleveren. Kies een vorm die bij je past, om er echt jouw verhaal van te maken. Een fijne herinnering voor later, of om te delen met anderen.