voor schrijfadvies, inspiratie en schrijfbegeleiding op maat

samen kom je verder dan alleen

Schrijven in een groep

Schrijven in je eentje is fijn; in groepsverband schrijven ook! En dat kan op allerlei manieren.
Het schrijflandschap is heel divers en het is zeker de moeite waard om op ontdekkingstocht te gaan. Deze website is een handige manier om je weg te vinden. 

Wat, waar en bij wie 

Het hele jaar door starten er nieuwe schrijfactiviteiten. Je kunt meedoen met workshops of een aantal lessen volgen, je inschrijven voor een korte of langere cursus of aansluiten bij een schrijfgroep. Sommige aanbieders hebben jaartrajecten, anderen organiseren regelmatig een schrijfcafé of een schrijfwandeling.  Maar hoe dan ook: schrijven in een groep heeft altijd een extra dimensie boven schrijven in je eentje.

Wacht niet langer!
Kijk bij wie je terecht kan voor:

* uitgelicht *

Schrijfcafé

Vind je het gezellig om in een groep te schrijven, teksten en ervaringen met elkaar te delen? Schuif dan eens aan bij een schrijfcafé! Met inspirerende opdrachten kom je gemakkelijk op gang. Wie wil leest aan het eind voor: verrassend en inspirerend om te horen hoe iedereen met dezelfde opdracht heeft gewerkt.

creatief schrijven in een groep

Creatief schrijven

Vanuit het niets beginnen met schrijven is niet gemakkelijk. Bij het creatief schrijven zijn er altijd een aantal fases die aan het schrijven voorafgaan. Ze geven ruimte aan persoonlijke ervaring, herinneringen, fantasie en intuïtie. Laat je inspireren door de opdrachten van je docent en door wat er bij jou en anderen opborrelt bij het schrijven.

Schrijfgroepen

Ook als je aan een boek werkt of een ander schrijfproject kent schrijven in een groep voordelen: je maakt tijd vrij en je kunt ongestoord doorwerken in een fijne ruimte. Dat maakt het vinden van een goed schrijfritme gemakkelijker. En naast een coach die je motiveert en praktische en inhoudelijke tips geeft kun je ook profiteren van de feedback die anderen krijgen.

deze website is mogelijk gemaakt door: Schrijven in Delft | ontwerp logo: Daniëla Postma