voor schrijfadvies, inspiratie en schrijfbegeleiding op maat

schrijfcoach

Schrijfbegeleiding op maat

Wil je echt werk maken van een boek of verhaal, dan is investeren in een schrijfcoach een goed plan. Dat bespaart tijd en voorkomt frustratie.  
Het schrijven van een verhaal of boek begint natuurlijk met een goed idee. Daarna begint het echte werk. En om jouw verhaal op je eigen manier te vertellen heb je soms net iets anders nodig dan de schrijftips en adviezen die overal te vinden zijn.  

Wat doet een schrijfcoach?

Een schrijfcoach is goed in doorvragen om te achterhalen wat jou verder kan helpen. Wat wil je bereiken?  Wat heb je als schrijver al in huis? Is je verhaalopbouw logisch? Klopt de verhaallijn? Past jouw taalgebruik en schrijfstijl bij de doelgroep die je wilt bereiken? 
Een schrijfcoach biedt altijd maatwerk: samen bekijk je waar winst valt te behalen.  

schrijfcoach-schrijfplan

Schrijfplan

Soms weet je als schrijver alleen in grote lijnen wat je personages gaan beleven, maar nog niet hoe zich dat allemaal zal afspelen. Een schrijfcoach helpt je om je ideeën om te zetten naar een werkbaar plan.

Schrijfstijl

Het ene lezerspubliek is het andere niet. Afhankelijk van het doel helpt een coach je bij het vinden van de vorm, inhoud of schrijfstijl voor een bepaald type lezer.

schrijfcoach-feedback op tekst

Feedback op tekst

Een grondige analyse van je tekst, opbouwend commentaar, gericht advies en praktische tips: dat kun je verwachten als je professionele begeleiding vraagt. Een aanrader voor iedere schrijver die wil weten of hij op de goede weg is.

Foto’s: gift habeshaw, eliott reyna & tyler nix, via unsplash.

realisatie  website: Schrijven in Delft | ontwerp logo: Daniëla Postma