Ik leer je met plezier beter schrijven! In een groep en individueel. Voor de lol en zakelijk. Uit het bestaande aanbod en op maat. Zelf een idee? Neem gerust contact op!
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

locatie
Groningen
Online, Groningen
contactgegevens
Script en co
aanbod
creatief, zakelijk
biografie, boek schrijven, columns schrijven, korte verhalen, levensverhaal, thriller schrijven, reisverhalen, schrijftechnieken, therapeutisch schrijven, verhaal schrijven
beeldgedichten, gedichten schrijven, gedichten voordragen, haiku, instagrampo√ęzie, internetgedichten, light verse, limerick, readymade, straatpo√ęzie, vrije verzen
feedback op tekst, literair advies, manuscriptbegeleiding, redactiewerk, schrijfopleiding, tekstadvies
bedrijfstraining, in-company, individuele schrijfbegeleiding, schrijfcafé, schrijfcoaching, schrijfcursus, schrijfdagen, schrijfworkshops, schrijven op locatie, teambuilding, zakelijk schrijven
in het woordenkabinet
over

Ik organiseer met veel liefde verschillende schrijfactiviteiten. Zoals schrijfcursussen, cursussen po√ęzie, het maandelijks schrijfcaf√© in Groningen, een schrijfgroep voor schrijvers met een eigen schrijfproject en workshops. Ik begeleid ook met veel plezier schrijvers individueel bij het schrijven van verhalen, boeken en dichtbundels. Workshops op maat, schrijfcursussen zowel creatief als zakelijk voor bedrijven en organisaties en feedback op tekst doe ik ook en niet te vergeten de jaarlijkse dag Schrijven op Schier en de training Schrijf je loopbaan¬©.
Voor goed schrijven is passie alleen niet genoeg, het gaat ook om veel doen, bijschaven, schrappen, feedback, herschrijven en opnieuw beginnen. En ik leer je met plezier waar je inspiratie vandaan haalt en hoe je beter gaat schrijven.
Voor meer informatie over mij en alle schrijfactiviteiten verwijs ik je graag naar de website van Script en co.

Ik combineer mijn liefde voor het schrijven met het plezier en ervaring die ik heb in organiseren en lesgeven. In 2016 heb ik de opleiding bij Dactylus in Amersfoort en ben gecertificeerd docent creatief schrijven. Bij Dactylus volg ik regelmatig verdiepingscursussen po√ęzie en andere masterclasses creatief schrijven. Ook ben ik gecertificeerd trainer Schrijf je loopbaan¬© en geef ik zakelijke schrijftrainingen.
Tijdens de cursussen en workshops breng ik mijn enthousiasme voor en kennis van creatief schrijven op een inspirerende manier over. Ik zie je dan ook graag bij één van de cursussen of andere schrijfactiviteiten in en rondom Groningen!
Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de website.

Ik ben lid van het Netwerk Schrijfdocenten en aangesloten bij ikwilschrijven.nl, een initiatief dat uit het netwerk is voortgekomen. Samen vergroten we de aandacht voor creatief schrijven door het delen van kennis en ervaring en zorgen voor meer zichtbaarheid van schrijfdocenten en hun producten. En daar doe ik graag aan mee! Ik ben aangesloten bij de School der Po√ęzie die lessen en projecten organiseert voor het (middelbaar) onderwijs.

Kijk, vergelijk en kies de schrijfdocent of schrijfcoach die bij je past!

De inhoud van een profiel valt onder verantwoordelijkheid van de betreffende schrijfexpert.

Search or choose cover photo