Dichter/ Schrijver/ Schrijfcoach
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

locatie
Utrecht
Utrecht
contactgegevens
Karin Lachmising
aanbod
creatief, overig
essays schrijven, verhaal schrijven
gedichten schrijven, instagrampoƫzie, vrije verzen
individuele schrijfbegeleiding, maatschappelijke projecten,, online schrijven, ontmoet de schrijver, project op school, schrijfworkshops, schrijven op locatie
in het woordenkabinet
over

Karin Lachmising is een geĆ«ngageerd Surinaams ā€“ Nederlandse schrijfster van gedichten, theaterteksten, essays en columns en geeft schrijfworkshops, ook op maat. "Ik vind het belangrijk om mijn cursisten 'meer dan woorden' te laten ontdekken. Dat zij geinspireerd raken om met die ontdekking met andere ogen te kijken naar de omgeving en van daaruit hun inspiratie vinden voor de stem van het te schrijven verhaal of gedicht. De verhalen van schrijvers voorbij de grenzen van Nederland zoals het Caribisch gebied, (Zuid) Amerika en Zuid Afrika zijn mijn grote inspiratie. Deze diversiteit aan vorm & 'storytelling' verwerk ik in mijn workshops."

Dactylus schrijfdocenten opleiding
Schrijversvakschool Paramaribo

Ik ben lid van het Netwerk Schrijfdocenten en de groep klimaatdichters,
www.klimaatdichters.org. Ik ben actief in het netwerk van de Tank en Alphabetstreet gilde voor zwarte beeld/taalkundigen die zich beiden inzetten voor een divers en inclusief literair landschap. Deze organisaties ondersteunen leden in kennisuitwisseling en begeleiding in het proces van schrijven, vertalen en publiceren.

Kijk, vergelijk en kies de schrijfdocent of schrijfcoach die bij je past!

De inhoud van een profiel valt onder verantwoordelijkheid van de betreffende schrijfexpert.

Search or choose cover photo