Met genoegen deel ik schrijfplezier, liefde voor poëzie en literaire kennis met enthousiaste schrijvers, dichtliefhebbers en stemzoekers.
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

locatie
Online, Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht
contactgegevens
Labyrint, wandelen in woorden
aanbod
creatief, levensverhalen
art journal, biografie, dagboek, schrijftechnieken
beeldgedichten, gedichten schrijven, haiku, gelegenheidsgedichten, readymade, stadsgedichten, vrije verzen
individuele schrijfbegeleiding, lees- of schrijfclub, online schrijven, schrijfcoaching, schrijfcursus, schrijfgroep, schrijfworkshops, schrijven & kunst
in het woordenkabinet
over

Ik ben Neerlandica en docent creatief schrijven. Onder de naam Labyrint begeleid ik sinds 2000 leeskringen poëzie & proza en schrijfgroepen o.a bij Volksuniversiteit Utrecht. Ook bied ik online schrijfworkshops en individuele schrijfbegeleiding voor ieder die van schrijven houdt, zonder prestatiedwang. Met genoegen deel ik schrijfplezier, leeshonger en literaire kennis met enthousiaste lezers en schrijvers.

Ik studeerde Nederlandse Taal & Letterkunde in Utrecht, werd in 1992 1e graads docent en deed tien jaar ervaring op in het middelbaar onderwijs. Uit liefde voor creatief schrijven en literatuur werk ik sinds 2000 voor mezelf onder de naam Labyrint, wandelen in woorden. In 2011 volgde ik de opleiding Docent Creatief Schrijven (DOCS) bij Scriptplus in Amsterdam.

Kijk, vergelijk en kies de schrijfdocent of schrijfcoach die bij je past!

De inhoud van een profiel valt onder verantwoordelijkheid van de betreffende schrijfexpert.

Search or choose cover photo